fredag 27. august 2010

Badet vårt :)

Her ser du badet vårt :) For mange år siden satt jeg og leste i et interiørblad ( noe jeg ofte gjør he he ) , da kom jeg over drømmebadet mitt ! Det hadde en kraftig benk av teak med 2 vasker på  og hvitmalt gulv .Jeg viste bladet til Skjerstadmannen og sa : Sånn vil jeg ha badet mitt ;) Når vi skulle til med badet senere , minte jeg ham på dette drømmebadet mitt  ( han var selvsagt enig at det var fint ). Skjerstadmannen viste atter en gang råd , og dro ned på gjennbruk . Der hentet han hjem noen ytterdører i teak og satte i gang med benken :) 
Her ser dere resultatet :



Du som kjenner bloggen min , ble sikkert overasket over at det ikke er så mye farger her inne . Men på badet  vil vi ha en rolig atmosfære . Et rolig rom som vi starter og avslutter dagen på :)


Over benken har vi lagt fliser av natursteiner ( ser ut som vi har vært nede i fjæra og plukket dem ) som vi måtte fuge etterpå .



Dette smykket henger under "sminkespeilet" til minne om min mor ( gomora mi )


Oi ! Dette innlegget ble langt ;) Men har jo lyst til å vise alt ;)

Og hvis du lurer : Ja... badet er alltid så strigla ;)  ! TULLA ;)

ØNSKER DERE EN TRIVELIG HELG :)

20 kommentarer:

Elizabet Stilig hjem sa...

Hei du, så lekkert badet deres er. Virkelig flott! Nydelige farger i tillegg utrolig lekkert med den steinveggen.

God helg!
Klem Elizabet

Eli Betten sa...

Kjempefint bad, da! Gleeeeeder meg til vi en gang skal ta vårt bad også! Slitt lyseblå våtromstapet med rosa blomster - vel, ikke helt min greie ;) I tillegg skal vi bygge det ut ca 1,5 kvm og den lettveggen er allerede satt opp - så det ser fint ut utenfra (stua) men ikke så veldig fint inne på badet siden vi ikke har gjort noe annet enn å kle veggen inn mot stua ;) Meeen, om en 5-10 år ;) Da skal du se at vi har ett fint bad vi ogs :P

God helg!!

Unknown sa...

Sånt bad kunne eg og tenkt meg!!
Likte ekstra godt teakbenken
*smelt*

Og lenestol på badet da! Hadde nå ALDRI kommt meg på jobb ;o)

Ha ei superfin helg snuppa!

Trine sa...

Badet e, som resten av huset, STILIG og LÆKKERT: God helg! Hils Skjærstadmannen, lillebroren min.

Kaspara sa...

Heisan!
Nydelig delikat bad som må være godt å være på! Synes de er så flotte de vaskeservantene også.
Akkurat som deg så ønsker jeg rolige bad fargemessig. Her hjemme har vi to helt hvite bad og jeg har ikke angret en dag. Det er tidløst og kan leves lange med og bad er jo en dyr greie.
Ha en flott helg!
Stor hilsen fra Kaspara

Nina sa...

Likte utrolig godt de steinene. Badet mitt er i samme toner, lune, beige og natur. Men å rekke å style det på de seks årene vi har bodde her - kanskje ikke. Utover brune håndkler. Mindre å tørke støv av. Og så har jeg en hvit benk der - det er sant. Og marmorfliser, litt sånn porøse.

Du har god badesmak - og misunner deg en handy man ;). Min er veldig flink i håndball og er aktiv i det miljøet i bygda - sammen med ungene våre - og med meg som supporter- og så kan han spiller gitar og piano og synge og er litt sånn freelance-musiker. Men handy. Niet ;).

Brigg sa...

Nydelig! jeg liker faktisk badet ganske rolig jeg og.

ikke sant den puten egner seg for geriljabroderi! jeg tenkte på det jeg og. men får se om tiden strekker til.

ha en fiin helg!

FruLisa sa...

Kjempelekkert bad må jeg si - her kan jeg finne inspirasjon til Lunheim:-)Kunne igrunnen bare "tatt" ditt! Så koselig med smykket du har hengende. På badet har man av og til fred og ro og da er det fint med gode minner å tenke på.

God helg til Trøndelag.

klem

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Kjempe fint bad dere har! Nå ble jeg imponert! Rent og delikat. Trivelig ikke minst. Og en skikkelig go`stol er det plass til og. Deilig.
Takk for hyggelige kommentarer inne hos meg, jeg smiler for hver en :)

God helg!

mvh med et lekent sinn

Unknown sa...

Hei. Oppdaget den nydelige bloggen din i dag, og for et fantastisk bad du har!! Jeg har selv startet med blogging i dag og forstår at jeg må øve meg masse, ikke minst må kamera være med meg rundt i hverdagen. Kikk gjerne innom om du har lyst.

Unknown sa...

Næmen i alle dager, jeg har også kokkefagbrev fra mange år tilbake, så gøy da. Jeg måtte bytte beite pga av allergi etc, men angrer ikke på det, men matinteressen har jeg fortsatt ;-) Jeg jobber nå i helse og sosialsektoren , og driver med min masterutdanning innen familieterapi, det er veldig gøy det også, men krevende for en trebarnsmor;-))

Anonym sa...

For et fantastisk bad!! Akkurat sånn vil jeg at mitt fremtidige bad skal se ut! ♥

Tuppelure sa...

For et knallfint bad! Så rolig og deilig, og med LENESTOL...ahhh....

Suz sa...

Superfint bad! Sånn vil jeg også ha det :)

emblas-kanel sa...

Nydelig bad og nydelig blogg. Har sittet og bladd litt i innleggene dine og legger deg på blogglisten min. Er to uker gammel blogger ca. så kikk gjerne innom meg en tur. Jeg liker fargerike blogger og det er de jeg stadig "kikker innom". Ha en fin dag.

annicken_j sa...

Nei, men guuud å lekkert!!! Også for et mannfolk hæ? Som lager den lekreste innredning av en dør! Jeg kan skjønne hvorfor du har han ;)
Kjempe fint med de steina også.

Randi sa...

Drømmebad!!!! :) Vårt bad havner ikke på bloggen for å si det sånn! Hehe!! :D

Annie sa...

Nydelig fint bad :)

Skattejegeren sa...

Fy søren så kul benk :D Denne skal jeg legge på minnet, langt fremme ;)

Unknown sa...

T=Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.