søndag 28. november 2010

En adventsstake blir til :)

Jeg og min sønn gikk ut i skogen i dag for å finne granbar og kongler for å ha til adventsstaken .
Det er noe vi har gjort siden han var liten .
En tradisjon jeg håper vi kan holde på noen år til ;)
Det var noe jeg og min søster også gjorde når vi var små .
Jeg er veldig prinsippfast når det gjelder juletradisjoner, jeg " kødder" ikke med dem ;)
Lilla lys skal det være hos meg, selv om jeg synes det er fint med hvite også :)


Jeg tok et bilde av huset vårt fra skogen .


Dette ble med inn . Så ble det noen glasskuler med ned fra loftet .
Jeg bruker å ha dem på juletreet .
Men tenkte at de blir sikkert fine sammen med granbaret ;)




JEG ØNSKER ALLE EN FIN ADVENTSTID :)
KLÆMMA FRA MÆ :)






21 kommentarer:

Tovepia sa...

Så trivelig tradisjon! Og sannelig fikk dere en flott adventsstake!! Nydelig med granbaret og kulene.
Nyt kvelden og klem fra meg;)

gult hus i svingen sa...

Trivelig tradisjon, Janne:) Flott adventsstilleben også:) Enda finere i virkeligheten:)(selv om bildene er fine, altså) Takk for aldeles nydelig ribbemiddag:)og koselige timer sammen med dere:) Hæls brorsan og nevøen min:) Klæmma t aill dokk fra Trine:)

Kristin Kreativius sa...

Å, så fint:) Blir helt var i hjertet jeg:) En god start på adventstida Janne! god klæm tilbake:)

Frk.Eplegrøt sa...

Det var en fin tradisjon man burde holde på ja:)
Den ble kjempe fin - koselig adventstake :)
Ha en fin start på uka i morra!
klem

Nina sa...

Åh - den ble fin og skikkelig adventete ;). Bare husk å ikke forlate rommet med lysene tent - ettersom du har fylt den med brennbart materiale. Jeg er så sosete at jeg aldri kunne tatt sjansen på en slik - i så fall hadde det bare vært i utent tilstand.

Jeg er oppvokst i en litt sånn bannskrekkslagen familie. Har nemlig opplevd brann to ganger - og det setter seg i sjelen og smitter over fra den ene til den andre. Låven på gården vår brant på 50-tallet - med dyrene inni - og våningshuset her brant mens mormor og morfar leide det ut i 2002. Den ble jeg vitne til, men ikke før etter brannfolkene hadde begynt slokking. Skikkelig skummelt.

Men jeg regner med at du har kontroll ;). Fin ble den i så fall. Klemklem

Anonym sa...

Det ble en nydelig adventsstake!!!
Et flott hus har dere også - med en vakker utsikt.
Klem Igi

Bente sa...

Hei - og en god adventstid ønskes deg:) Adventsstaken er kjempefin - fint å bruke det man finner både i naturen og på loftet. Koselig tradisjon du og sønnen har:) Vi er også ganske så prinsippfaste i jula - den skal være gjenkjennelig! Vår eldste datter passer VELDIG på det!
Klem fra Bente.

Randi sa...

Hei! Så frisk og fin en adventskrans! Jeg brukte juksegranbar, for her er det så kaldt at vi har bare vært inne i dag;) Tradisjoner er viktig i adventstida/jula ja,ikke noe minimalisme her i gården da gitt;)
Nå har jeg og prøvd meg på geriljabroderi. Har ikke brodert siden barneskola tror jeg, men jammen gikk det bra! Kjempetøffe di du har laga :D
Ha en fortsatt fin kveld!

Pia sa...

Så flott adventsstake!

Unknown sa...

Så fiiin den blei da vennen!

Og for ein aldeles koselig tradisjon :o)

Stor og varm klem

Ellen sa...

Heisann:)
Så utrolig koselig å ha sånne tradisjoner, det er viktig med tradisjoner altså.Jeg tviholder også på en del tradisjoner rundt julen, tror det er ålreit for barna også:)
Adventstaken ble kjempefin!
Ha en finfin kveld,
klem herfra!

Shy sa...

Eg vart mest oppteken av kor fint du bur....:)

Monica sa...

Jula er den tia vi setter stor pris på tradisjoner, så de skal man ta vare på. Kjempefin adventstake! Har ikke funnet fram vår enda, ligger vel i rotet et eller annet sted! ;-)
Klem fra Monica

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
SÅ fin adventstake du har laga. SÅ koselig med tur ut i askogen med gutten din da. Og et kjæmpfint bilde av huset dåkkers. Dåker har en fantastisk tomt altså!
Håpe du har en fin dag
klæm

Datt sa...

Ble kjempefint! :D Og det er så bra du holder på slike tradisjoner! Husker fortsatt, med skrekk, tilbake til første jula vi KJØPTE juletre i stede for å gå å hugge på lille julaften! (Det skal sies at jeg da hadde passet 15, men allikevel! :P)
Så heldig du er som bor SÅ nære havet!! Drømmen! :D

Yvonnes Ymserier sa...

Kjempefin adventsstake!! Og så koselig tradisjon dere har, det gir skikkelig juleglede :)) Koselig hus også! Finfin mandag! Klemmer

MøbelPøbel sa...

Ååå, så koselig! Jeg er helt enig med de der juletradisjonene..Følte faktisk et lite stikk i hjertet når Oliver sa at Kaia kunne få julekalenderen hans fra i fjor..Jeg som tenkte han skulle ha de sirlig limte fyrstikkeskene i MINST 15 år til! Nei, Legokalenderen fristet mer..Kransen ble kjempefin! Lukter godt gjør den sikkert også:)

"Romfortrivsel" sa...

Veldig hyggelig tradisjon, og koselig dekorasjon! Jeg bruker lange lys i vår stake, men egentlig ville jeg hatt kubbelys, for da kan vi jo tenne hver dag. Kanskje til neste år....

Hennes sa...

Veldig, veldig fin tradisjon, og nydelig adventskrans som kom ut av en hyggelig tur..

Kos deg :O)

Klem Linda.

Fru Usken sa...

Så fine ann blei! å koselige tradisjon:) Nei, julå e isje t for å køddas m!;)

Unknown sa...

=Cara mengobati kutil di kemaluan Tanpa Operasi dengan menggunakan obat kutil kelamin tradisional aman bagi wanita serta ibu yang sedang hamil untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan kutil kelamin silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.