onsdag 18. august 2010

Stua vår :)

På Lørdag viste jeg den ene halvdelen av stua vår , nå skal du få se resten ;)



En bitte liten tv ;) Og ved siden av henger Geriljabroderiet som jeg la ut for litt siden .



Det beste med stua er utsikten :)


Jeg ble inspirert av den koselige bloggen SOLBAKTUN her om dagen .  Hun hadde et innlegg ,der hun hadde satt en artig liten tass på lys fatet sitt . Syntes det var så fint , at jeg " snappet " den ideen ;)
Neste gang skal dere få et saftig Geriljabroderi :)

Ønsker dere en trivelig kveld :)

12 kommentarer:

Tuppelure sa...

For en koselig og personlig stue du har. Likte den sofaen din, en skikkelig godsofa. Og for noen herlige vinduer som går helt ned til gulvet. Hva er det som står i bakgrunnen på det siste bildet, en lampe? Minner meg om en lampe mormoren min hadde.
Så heldig du er som har en slik gammel lampe med tre lampetter. De er knalltøffe. Min grandtante hadde en slik, men lite visste jeg da om at jeg skulle komme til å ønske meg en...

Så koselig av deg å henvise til bloggen min, ble så glad for det! Synes den lille mannen din gjorde seg godt på bordet han og :O)

Trine, svigerinne sa...

Flott blogginnlegg, du har sans for detaljer. Sofaen tar seg godt ut på bilder da. Sikkert den skal skiftes ut?

Skjerstad sa...

He he :)Hei Trinemor !
Takk for det ;)JA !! Den skal skiftes ut ;) ;)
God sans for detaljer du også da ;)

Unknown sa...

Fiiine, koselig stova du har! Og kan ikkje værr uenig angåande utsikten, ahhh - vakkert!

Uhyre misunnelig på den stålampå di jammen!
Kjekt å sjå kossen du har det :o)

Bota blei bare på 500 kr forresten, og ja; ser definitivt assosiasjonen med Britney Spears
*ler*

Ha ein finfn dag videre :o)

Sukkertøy for øyet sa...

ELSKER lampa di..
Skikkelig hjerte-bank :)

Takk for skjønne ord inne hos meg.
Den skal desverre ikke bo hos meg, den skal til et annet hjem :)
Selvom den godt kunne passet i gange*ler*

Klem Ida

BlandetLoft sa...

åh så fint. Likte godt sofaen.. den så så innbydende ut..på en måte. Men tror det var noe med fargen og, og stoffet. Ja bare fin rett og slett! så deilig det med være å ha terasse rett utenfor!!!!

alvorada sa...

Tusen takk for koselig hilsen og HUHEI for en flott lampe du har! Fantastisk fin :)
Ha en god kveld!

Silje sa...

Superfin, og ikke minst koselig, stue!
Digger geriljabroderiene dine, de er utrolig kule!
Og den lampa..såååå fin!
Og utsikten din er jeg bittelitt misunnelig på ja.. :)

Silje

Pafrika Og Belkini sa...

Det var en koselig kar du hadde plassert på fatet - men selve fatet var jo helt fantastisk! Jeg er så glad i emalje (derfor er det jo helt feil at jeg nesten ikke har noe emaljeting??), men synes det går svært langt mellom gullfunnene på den fronten!
Er fatet fra Fretex eller loppis? Jeg tror de kan dukke opp på Fretex, men tror også de forsinner rimelig kjapt igjen. Dessverre ikke hjem til meg...

Kjekt du likte de fine glassene mine! Har enda ikke prøvd å drikke likør fra dem - hm, kanskje en god plan for i morgen kveld?

Fin kveld til deg!

Kardemomme sa...

Så flott stue dere har! Og FOR en fantastisk utsikt og beliggenhet! Koppene på bloggen min heter Mano og kommer fra Kâhler som du jo gjettet ;) Ha en fin helg :)

illu-mina sa...

Denne sene kommentaren ser du kanskje aldri, men for en fin utsikt du har. Jeg ønsker meg helt-ned-til-gulvet-vinduer, det blir så mye lys.

Unknown sa...

T=Cara mengobati kutil Kelamin dengan menggunakan obat kutil Kelamin Alami Alami Tanpa Operasi kutil yang ada di alat kemaluan rontok Solusi yang tepat untuk mengobati penyakit wasir tanpa harus operasi, menggunakan obat wasir  Paling ampuh dari De Nature dan terbaik ada hanya di http://obatwasirme.blogspot.com untuk mendapatkan informasi yang lebih jelas mengenai pengobatan wasir silahkan kontak langsung di nomer 0852 808 77 999 atau 0859 7373 5656 Bagaimana mengobati Ambeien itu sendiri. pengobatan yang terbaik untuk Ambeien adalah dari luar dan dalam sehingga Ambeien benar benar tuntas dan tidak akan kambuh lagi. obat Ambeien terbaik "Ambeclear dari De Nature" Adalah obat Ambeien herbal yang memang terbaik untuk mengobati Ambeien, dan sudah terdaftar di badan obat dan makanan (BPOM) dengan nomer registrasi POM TR: 133 374 041. terbuat dari bahan alami antara lain terdiri Daung Ungu, Mahkota Dewa dan Kunyit Putih.