mandag 16. august 2010

Radio avhengig ;)

Min PAL Tivoli Audio radio er med meg nesten over alt hvor jeg ferdes :) Synes det er trivelig å høre på masse forskjellig , diskusjons program , innringer program og ikke minst musikk :) For tiden er det radio Metro som er min favoritt , masse bra musikk der ;)


På terrassen



I båten 







På tur

Men vet dere hva som er TYPISK ?... Midt på sjøen går radioen tom for strøm ! Ha ha :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei.
Radio er også jeg litt avhengig av til tider, alltid koselig med litt bakgrunnsmusikk.
Så synes jeg de radioene er så fine, det har stått på ønskelisten min i flere år...har aldri kommet så langt å kjøpe en..kanskje det er på tide hehe:)

Ha en fin uke!
Hilsen fra Trine :)

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

god kveld!
Fin radio, ja de er meget praktiske. Koble til mp3 spiller el telefon så har man musikk med bra lyd hvor enn man er. En slik en står og på ønskelisten. Bra en kompis har!Dumt de er så kostbare.. Det er det med strømmen da. Kjedelig når man går tom!

mvh Med et lekent sinn

Eli Betten sa...

Jeg er periodevis glad i radio. Men hadde sikkert vært mer avhengig om jeg hadde hatt like kul radio som deg! ;)

Nina sa...

Kan man egentlig klare seg uten en PAL-radio ;). jeg har en sånn hvitmetallic-aktig. Den begynner å se herjet ut - og nå må vi ha den i kontakten hele tiden. Mormor på 86 år fikk en svart for litt siden.

Radio er hyggelig - spesielt når man maler synes jeg ;).

Unknown sa...

Tihi, sånn har eg og, og den holde Silver med selskap når han e hima aleina :o)

BlandetLoft sa...

Mamma har TO slike.. de står på døgnet rundt. Noe som er litt irriterende når jeg er hjemme en tur. Hun har en på på kjøkkenet og en på soverommet, om hun da forlater meg alene på kjøkkenet og roper noe i stuen..tror du jeg hører det da..!? Hehe.
Men sånn ellers så er de veldig praktiske, og ganske så fine, og det er jo et pluss.
Jeg er heller den som leser bøker.. når jeg sitter på bussen, går ute på gaten, i lunsjen, og på venterom hos legen f.eks. (hoho, se for deg å ta med radio på vente værelse og ha den på så alle hører. *nå ler jeg faktisk her jeg sitter* Eller på bussen...)
Ha en nydelig uke!
Klem fra meg

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så fin radio du har! Greit å ha en som man kan ha med seg over alt. Men kjedelig når strømmen går.
Sjøl e nok ikke æi den som høre på radio mest, blir bare i bilen egentlig. Æi høre mest på cd. Da kan æi bestemme sjøl kordan musikk som skal stå på:) Men musikk må æi ha:)
Klæm

FargeBarn sa...

Tivoli radioene er utrolig flotte og gode. Liker også å høre på radio, men er ikke så gøy som før når radioresepsjonen er sluttet :(